Calvin Klein

 
Min nya kärlek (eller okej kanske inte riktigt sant..) måste nog ändå vara den här Calvin Klein-toppen! Mina grannar köpte den till mig när de var utomlands och my gaaad vad skön den är!!! Om ni inte har någon, köp direkt säger jag bara. Dock är det typ lite hopplöst eftersom de är nästintill slut överallt, haha. Varit på jakt efter trosor i XS jättelänge, men slutsålt vart jag än kollar... Typiskt.
 
Idag är jag ledig efter att ha jobbat några dagar. Väldigt skönt! Vaknade vid 10 ungefär och har sedan dess inte rört mig ur sängen, haha. Kollat lite serie, fixat med en reklambild åt en kompis och kikat runt lite på Nelly.com! Har ju fått lön och fick lite mer än vad jag trodde jag skulle få, så unnade mig ett par Nike Air Force som jag kikat på ett tag! Hittade också en kappa/coat, men den fanns inte i min storlek... Var dock inne och kikade runt så himla länge så att när jag gick tillbaka för att kika på den igen så hade storleken helt plötsligt kommit in! Hur tur egentligen?! Haha. Så den klickade jag hem med! :)

Fundering kring högskolan

Hej, jag ska snart börja på högskolan och management, och jag tänkte kolla med dig om inte du skulle kunna lägga upp en inlägg om vad man gör och så ?

MVH

2016-01-27 @ 16:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: