Bröllop - Johanna & Henrik

Ser ni hur fina ringar?!?!
 
Kom och tänka på att jag fotograferande bröllop för några månader sedan! Johanna och Henrik, två som tränar på samma ställe som jag. Var jätteroligt verkligen och jag fick många bilder som jag blev nöjd med. Men det viktigaste och roligaste var nog ändå att de verkligen blev jättenöjda. Alltid nervöst när man ska leverera bilder till någon, speciellt när det är såpass viktiga bilder! Ovan ser ni några av mina favoriter. :)
 
Fick en fråga också om jag kunde förklara lite om Event Management, det högskoleprogrammet jag började läsa i höstas! Och jag kan väl börja med att berätta att jag hoppade av efter ca 2 månader. Verkligen inget fel på utbildningen eller programmet, men jag kände att det var lite för tidigt för mig att börja plugga redan och jag hade ingen riktig motivation till det heller. Det finns så himla mycket saker jag vill göra just nu, och att plugga ligger inte högt upp på den listan tyvärr. Men det jag uppfattade av programmet så länge jag var med är att det är en väldigt bra och bred utbildning. Man kan jobba med väldigt mycket olika saker efter examen, allt från event till ekonomi typ. Det är en del plugg, lite svårt också tyckte jag, och vi fick redan i början vara med och hjälpa till och planera event. Så det är fullrulle från start kan man nog säga! Men det var väldigt roligt också och jag kan helt klart tänka mig att börja läsa det igen om några år. :)
 
Märker att designen krånglar! Vitt överallt... Fixar det snart när jag får tid!!

Calvin Klein

 
Min nya kärlek (eller okej kanske inte riktigt sant..) måste nog ändå vara den här Calvin Klein-toppen! Mina grannar köpte den till mig när de var utomlands och my gaaad vad skön den är!!! Om ni inte har någon, köp direkt säger jag bara. Dock är det typ lite hopplöst eftersom de är nästintill slut överallt, haha. Varit på jakt efter trosor i XS jättelänge, men slutsålt vart jag än kollar... Typiskt.
 
Idag är jag ledig efter att ha jobbat några dagar. Väldigt skönt! Vaknade vid 10 ungefär och har sedan dess inte rört mig ur sängen, haha. Kollat lite serie, fixat med en reklambild åt en kompis och kikat runt lite på Nelly.com! Har ju fått lön och fick lite mer än vad jag trodde jag skulle få, så unnade mig ett par Nike Air Force som jag kikat på ett tag! Hittade också en kappa/coat, men den fanns inte i min storlek... Var dock inne och kikade runt så himla länge så att när jag gick tillbaka för att kika på den igen så hade storleken helt plötsligt kommit in! Hur tur egentligen?! Haha. Så den klickade jag hem med! :)

Snöigt motljus

Nikon D800 + Nikkor 50mm f/1.4
 
Det är verkligen sååå himla fint ute just nu, så direkt när jag kom hem efter jobbet idag så tog jag med mig kameran ut för att fota lite medans solen fortfarande var uppe. Jättelängesedan jag ställde mig själv framför kameran, men jag blev faktiskt nöjd. Älskar verkligen snö ibland! Frös dock halvt ihjäl på vägen hem, haha... 

Januari 2015

Satte mig för en stund sedan och tänkte börja på min årsresumé, men när jag började så märkte jag att jag knappt har några bilder...? Haha har jag verkligen varit så dålig? Skäms litegranna faktiskt. Men tänkte att jag istället kör en tillbakablick varje månad. Så nu kollar vi tillbaka ett år och vad jag gjorde i januari, i februari så kollar vi vad jag gjorde då osv. Hoppas ni hänger med! :)) 
 
Januari 2015
 
Januari bestod av en resa upp till Branäs och Sälen tillsammans med min syster och tre killkompisar. Hade det så himla roligt! Var också en spännande resa hem då det var storm, haha. Levde på den resan hela månaden ut tror jag. Sedan var det skolan som gällde! Vi hade tagit en paus med Ghanaprojektet från det att vi kom hem till efter jullovet, men nu satte vi igång med att välja ut bilder, redigera och skriva ut. Vi fick även tag på en liten mysig lokal och började sprida vår utställning. Små mysiga fikor med vänner hanns med också och jag kärade ner mig i kanelbullar. ;)

Hej 2016

Nikon D800 + Nikkor 50mm f/1.4 G
 
Hmmm, kommer jag ens ihåg hur man börjar ett inlägg kan man ju undra? Här har det verkligen varit stendött som ni märkt, men nu snart 3 veckor in på 2016 så känner jag att nej, nu fasen ska jag ta tag i det här igen! Så förut idag när familjen och grannarna skulle ta en promenad i snön så tog jag tag i kameran som låg och dammade och traskade med.
 
Så, vad har hänt sedan jag bloggade sist? Massor kan jag säga, haha. Både bra, dåliga, roliga och jobbiga saker. Hela december var som en berg och dalbana som för det mesta gick neråt... Men nu mår jag bra igen. Så den här veckan ska jag allt ta och utmana mig själv med bloggen, och försöka blogga varje dag. Imorgon tänkte jag göra en liten årsresumé för 2015, ska bli roligt att kolla tillbaka för det har nog varit det bästa året hitills, även om det inte slutade som jag tänkt mig. :)