2 veckor på högskolan

 
Woopwoop! Nu har jag överlevt 2 veckor på högskolan, whaaa. Förra tisdagen var första dagen och jag var så himla nervös. Men nu har jag klarat av 2 veckor + en nollning som ni ser på bilderna. Och det börjar kännas bättre och bättre för varje dag som går. Vi börjar komma igång lite med arbeten också, så det är skönt. Jag går ju dock inte varje dag i skolan, utan det blir ungefär 2-3 gånger/vecka. Det är ganska skönt tycker jag då jag inte behöver pendla varje dag eller flytta hit! Dock blir det ju mer ansvar med självstudier. :) Och för er som har missat, jag läser Event Management på Campus Varberg! 
 
I onsdags startade nollningen och jag var med då och igår. Jätteroligt verkligen och mitt lags tema var Rockabilly, haha! Det håller på idag också, men då jag inte känner mig så himla kry och är väldigt trött så nöjer jag mig med två dagar istället. Har sovit hos min morbror de här dagarna vilket har varit väldigt skönt också! Så idag åker jag hem. Ska ändå jobba lite i helgen så kan inte vara helt slutkörd. :) Var även med om en läskig sak i onsdagskväll/natt så känner att jag bara vill hem och krama om pojkvännen och familjen.

felicia

åh visst är det kul!? har också precis börjat plugga, det känns så kul! :D

2015-09-11 @ 22:14:35
URL: http://hemmahosfelicia.blogg.se
Becka

Hej.

Jag som följt din blogg ett tag. Jag tar själv studenten i vår och tänkte höra med dig vart du köpte din studentmössa och balklänning ( verkligen jättefin!)

MVH

Svar: Hej! Studentmössan köpte jag genom ABC-gruppen. Balklänningen kommer jag inte riktigt ihåg vilken sida den var ifrån, men det var en utländsk sida. Har för mig att den skickades från Kina iallafall!! :)
Emma Johansson

2015-09-28 @ 12:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: