Uppdatering

Det är lite sjukt egentligen hur jag har gått från att blogga i princip varje dag tills nu, i princip ingenting. Jag saknar det ändå lite, att få dela med mig av vad jag gör, visa bilder jag blir nöjd med osv. Samtidigt så saknar jag inte pressen av att behöva blogga och att behöva prestera. Inte bara för att göra er nöjda, utan för att göra mig själv nöjd. Jag är en person som vill ha allt eller inget, gå all in eller inte alls. Jag gillar inte att göra saker halvdant och det var nog det som fick mig på fall lite. Om jag ska blogga så vill jag blogga ordentligt helt enkelt. Frågan är ju om jag ens ska ta tag i det eller inte, det har jag inte bestämt mig för. 
 
Så vad har hänt det senaste då? Både mycket och lite skulle jag säga. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort om jag ska vara ärlig, haha. Skola, träning, jobb och vänner är väl en bra sammanfattning. Har dock fortfarande svårt att begripa att jag om 26 dagar ta studenten. Det är så konstigt verkligen! Lilla jag... Det ska bli så skönt att gå färdigt skolan samtidigt som det känns lite läskigt. Skolan har ju alltid funnits där och man vet att efter sommaren så är det skolan man ska tillbaka till, men efter den har sommaren har jag ingen skola längre. Jag har iallafall skaffat mig två jobb inför sommaren så det är skönt. Det ena har jag jobbat extra på sedan januari/februari och det andra har jag precis börjat på och håller på att lära mig, men det är kul och så ska det vara. I samma veva har jag valt att lägga handbollsskorna på hyllan vilket tar emot lite grann... 
 
På fotofronten så har jag typ lagt kameran på hyllan, haha. Senast jag fota på riktigt var i crossfitboxen under tävlingarna som var 5 söndagar i rad. De bilderna använde jag till mitt slutprojekt och fotokursen och det blev riktigt bra. Annars så har kameran mest legat och dammat på hyllan... Vet inte riktigt varför, men jag tror att efter Ghana så blev det som en liten urladdning och det fanns inget roligt att fota längre. Men jag får hoppas på att det kommer tillbaka snart. Och på tal om Ghana! På onsdag kommer Kofi (han jag bodde hos i Ghana) och hälsar på! Ska bli så roligt verkligen och har saknat honom något enormt. Så då blir det lite rundtur för att visa honom vart jag och Malva bor och lite så. Vi ska även till min gamla skola och prata inför alla elever! Varje år så har de något som de kallar för dagsverket där alla elever är ute och samlar in pengar, och i år har de valt att samla in pengar till organisationen jag var oss! Så himla bra. :)
 
Så nu vet ni hur läget är med mig och jag hoppas det är bra med er! Ännu en gång, vi får se vad som händer framöver med den här bloggen. Kram.

Rebecca

Hoppas du får en fin vecka! Har du några planer? kram

2015-05-12 @ 17:29:36
URL: http://rebeccamikaelsdotter.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: