Felicia

 
Två snabba bilder på Felicia som jag tog för ett tag sedan! Jag och min syster hjälpte henne med smink och hår inför hennes avslutningsmiddag, superfin som vanligt. ♥
 
Idag är det jobb som gäller för mig. Jobbar till 19.00 ikväll och imon är det ungefär samma sak. Skönt att vädret inte är allt för bra, haha. Hade fått krupp om det hade varit strålande sol och jag stod inne. ;)

Studenten

 
Nu är det hela 3 veckor sedan jag tog studenten och det känns bara så sjukt. Hela dagen var som en dröm och det var bara så himla bra. Utan att överdriva så är faktiskt studenten den bästa dagen i mitt liv. All lycka den dagen och all kärlek, gaaah säger jag bara. Enda från morgonen från att jag gick upp vid 4, champagnefrukosten, skolan där vi blev serverade räkmacka och var den sista tiden med klassen, tåget till operan där vi skulle springa ut, utspringet, träffa alla som var där för att se mig, vägen hem med min syster och min bästa vän åkandes i en cab, all släkt och vänner som var på mottagningen, kvällen med lite partaj och sedan i säng efter 24 timmar, så svävade jag som på ett moln. På toppen av allt så fick jag och min syster en bil i studentpresent, den lyckan går inte att beskriva den heller. 
 
Nu har jag ingen skola att gå tillbaka till och det är vuxenlivet som väntar. Har inte riktigt några planer utan vi får se helt enkelt vad det blir av mig. :)

Bal 2015

 
Några bilder på mig från balen förra söndagen. En jättelyckad kväll och på fredag tar jag studenten, vart har tiden tagit vägen?! Har verkligen inget kvar att göra i skolan så den här veckan har gått ut på/går ut på att chilla. Vann även pris i skolan för Årets Dokumentärbild och jag och Malva vann Årets Projekt. Ett roligt avslut på all tid vi lagt ner på vårt kära Ghanaprojekt ♥