På sjön

 
Lite bilder från när jag följde med min syster, hennes pojkvän och hans familj ut på sjön med deras nya båt då vädret fortfarande var bra! Vi gick i land på en ö och grillade korv och bara hängde. Hatar verkligen att vädret har vänt helt nu och att det regnat de senaste dagarna... Hade behövt några dagar till med sol! :( Men man får väl vara glad att det blev några bra sommarveckor denna sommaren iallafall ♥

På en öde ö med såpbubblor

 
Lite bilder från när jag var ute på en ö tillsammans med min pojkvän och två kompisar för ett par dagar sedan! Vågade inte ta med kameran ut, haha, men tog kort med mobilen. :)

Studiemotivation

 
Idag åkte jag in till Göteborg med Malva! Var verkligen hur varmt som helst och fullt med folk pga. kulturkalaset. Vi fixade iallafall lite ärenden, träffade en kompis och åt lunch på Vapiano innan vi tog tåget tillbaka igen. Jag köpte bl.a. det ni ser på bilden... Inför skolan... Shoppade loss lite inne på Akademibokhandeln - allt för att göra mig så studiemotiverad som möjligt inför i höst, haha. Köpte även lite post it-lappar och överstrykningspennor. 
 
Nu är jag hemma och har varit det ett tag. Sovit i soffan i två timmar har jag hunnit med också, haha. Ikväll blir det väl bara att vara hemma om inget annat dyker upp. Jobbar hela dagen imon till klockan 20.00 så får väl ta och ladda och vila upp mig mer inför det. Sedan har jag i princip två lediga veckor framför mig med lite ströjobbtider. Det ska dock bli skönt nu innan skolan och vädret verkar bli bra, så jag klagar inte! :)

Mollösund

Bildbomb deluxe
 
Inatt var jag hemma vid 4 efter att ha jobbat. Vid 8 var det upp igen som gällde och lite efter 9 åkte jag och familjen till Mollösund för att hälsa på lite kompisar! Om ni minns så var jag där förra året också och även året innan det. Har haft en toppendag och vädret har varit grymt! :) Vi har iprincip bara varit på deras båt och en sväng på Käringön för att äta och kolla lite affärer, och shoppa såklart! Fick med mig en tröja, hehe. Och när vi kom tillbaka till huset så gick jag och Mathilda ner till hamnen för att köpa glass innan middagen, haha. Älskar verkligen det här stället och det är så himla mysigt! 
 
Nu sitter vi i bilen på väg hem igen. Är hemma om ca 1,5 timma och då ska jag pussa ihjäl världens bästa kille! Helt sjukt hur kär man egentligen kan vara så det inte ens går en sekund utan att jag saknar honom...

En nystart med ny design

 
Ny design hörrni! Tänkte och kände att det var dags för något nytt, så satte mig förut och fixade. Är rätt så nöjd men vi får se om jag tröttnar och ändrar lite! Men om någon råkar hitta något fel så säg gärna till! :) 
 
Sååå nu ska jag försöka ge det här ett försök igen som jag sagt så många gånger innan. En ny design kanske motiverar mig lite mer. Kan ju även bli kul att börja blogga mer när jag börjar skolan igen för att kunna kolla tillbaka och minnas. Det är faktiskt mest därför jag har min blogg. Älskar verkligen att spara på alla minnen. :)

Campus Varberg

 
Tro det eller ej, men den 1 september börjar jag högskolan! Har verkligen alltid sagt att jag ska ha minst 2 år efter studenten åt att jobba och resa, men jag sökte högskola ändå för att se om jag skulle komma in, och det gjorde jag! Hade egentligen från början tänkt tacka nej om jag kom in, men känner att jag ska ge det en chans. Så idag åkte jag, mamma, Mathilda och min pojkvän ner till Varberg där skolan ligger. Vi mötte upp min morbror, kikade på skolan lite som tyvärr inte var öppen och lunchade. Så ja, det är i Varberg det är tänkt jag ska spendera det 3 kommande åren åt att plugga. Jag ska läsa Event Management och det verkar väldigt roligt! Känns som det är något som passar mig. Det är dock väldigt oväntat för mig eller vad man ska säga, att jag redan ska börja plugga igen, haha. Fick reda på i torsdags att jag kom in och den 1 september sätter det igång. Jag kommer dock inte flytta! Utan börjar med att pendla. Min morbror bor ju där nere också, så jag har möjlighet att sova över. Och eftersom det bara är plugg där 2-3 gånger i veckan så är det inte nödvändigt med flytt. :) Men rätt så taggad är jag ändå!