Två redigeringar

En saknad vän!
 
Den här bilden tog jag i Mars, på min bästa Maria! Hade lite tråkigt så redigerade om bilden (den gamla redigeringen är till vänster) och jag känner ba: vad höll jag på med när jag redigerade första gången? Sååå tråkig redigering verkligen, haha. Men det kanske visar att jag har utvecklats lite, för jag tycker den nya redigeringen blev så mycket bättre. Har även fått Photoshop CC (+ massa andra), loooove!
 
Sitter på fotolektionen nu och vi ska göra ett "photoshoprecept", men jag har knappt någon idé om vad jag ska göra... Funderar på att göra något med lagermaskar, men jag vet inte. Har ni någon idé kanske? Vad skulle ni vilja lära er i photoshop?

39 dagar kvar

 
Blö blö blö vilken kass inspiration jag har just nu... Kan vara för att jag har så mycket annat som pågår i mitt huvud. Skola, övningskörning, fotojobb och Ghana. Så mycket förberedelser som ska fixas innan vi åker och nu är det bara 39 dagar kvar?!?!?! Sååå sjukt. När vi bokade biljetterna så var det liksom 231 dagar kvar, och när vi bestämde att vi skulle åka var typ över 1 år sedan... Tiden går så sjukt fort. Tog iallafall en till spruta igår och fixade recept på malariatabletter osv och nästa spruta tas igen om en månad! Skickade in våra visumansökningar förra veckan också, men ambassaden ringde igår eftersom vi hade fyllt i lite fel, hehe. Men det löste sig och vi fick skicka in nya via mailen idag istället. Fortfarande overkligt att jag ska iväg till Ghana, till Afrika liksom...

Vans

 
Hmmm, jag försvinner lite då och då som ni kanske märkt? Har knappt haft någon tid att blogga, men ändå när jag tänker efter så vet jag inte ens vad jag har gjort typ, haha. Helgen spenderades iallafall till handboll, cup fredag-söndag. Annars så har jag bara varit i skolan, haft körlektion och självklart tränat. Har dock inte tränat crossfit på huuur länge som helst så jag nästan tror jag avlider. Blev ju lite körigt när handbollen och skolan började, men när jag väl fick klart för mig att när och då jag kunde passa på att träna så blev jag sjuk och jag är fortfarande inte helt frisk än... Men nästa vecka siktar jag på att komma igång igen!
 
Idag köpte jag mig ett par nya skor, vanliga svarta Vans, looove. Har gått runt i mina Converse allt för länge nu kände jag, haha... Annars så har den här veckan för mig varit en shoppingvecka hittills. Nya saker med mig hem varje dag efter skolan! Lite farligt att gå i Göteborg varje dag, haha... Men nu ska jag fort städa iordning köket, ska laga middag till hela familjen. Egentligen skulle pappa hjälpa mig, men han valde tydligen att rymma ut i skogen för att plocka svamp. Så jag får lösa allt själv, haha... Och så får vi hoppas på att huset står kvar när alla kommer hem. ;)

Kaos och Ghanasamtal

En bild jag tog på fotolektionen förra veckan!
 
Hallu på er! Kan säga att min morgon började med k a o s. Skulle upp 8.30, men när klockan ringde så tänkte jag att jag skulle blunda lite till och sen helt plötsligt var klockan 9.30... Så fick skynda mig som attan och tanken var att jag och Malva skulle ha ett skypesamtal med vår kontaktperson i Ghana klockan 11, och självklart så var alla tåg försenade så vi inte skulle hinnan in till skolan. Så fick ta tåget till Alingsås istället och sätta oss på biblioteket där! Skypesamtalet gick jättebra iallafall! Och nu vet vi lite mer om allt som kommer hända där nere när vi är där, och vad det verkar som så kommer vi få bo i en lägenhet. Egentligen brukar man bo i värdfamiljer, men eftersom vi inte är där så länge som andra volontärer brukar vara så får vi bo i någon lägenhet istället. :) Så taggad!!
 
Nu sitter jag iallafall i skolan och har håltimma. Har hoppat av en kurs, så får en go håltimma på cira 3 timmar varje torsdag, haha. Men de timmarna kan jag ta till vara till och plugga till körkortet på! Hungrar dock ihjäl just nu eftersom jag knappt hann äta frukost och missade lunchen... Så ska ta och gå och köpa något att äta, överlever nog inte annars till 16.50 då jag slutar...

Norge #4

 
Sista dagen i Norge så besteg vi Galdøpiggen, norra Europas högsta berg! Nog något av det häftigaste jag gjort. Jag tog dock inte så jättemycket bilder, ångrar det lite, men eftersom jag gick i den gruppen som skulle hålla "högst tempo" så kände jag att jag inte vill sakta ner och stanna så mycket, haha. Som ni ser på bilderna så snöade det också! Lite konstigt att gå i snö i augusti. Men iallafall ju längre upp man kom desto mer snö blev det, och på toppen var det typ snöstorm. Roligaste var dock på nervägen, då satte vi oss ner i snön där det var säkert och åkte på rumpan ner, såååå kul! Fort gick det också, haha.
 
De här var de sista bilderna jag har att visa från Norge! Ångrar inte en sekund att jag åkte med. :)