400 tandborstar

 
Ser ni hur mycket tandborstar?! Allt detta ska vi ha med oss ner till Ghana om 24 dagar. Vi har blivit sponsrade av MySmile med 300 tandborstar och av Folktandvården i Alingsås med 100 tandborstar + tandkräm. Vi fick även med oss en stor tandprotes och en stor tandborste för att visa och lära barnen i Ghana som vi träffar hur man borstar tänderna. Ska bli SÅ kul verkligen! Det är inte lite tandborstar vi kan dela ut heller... Gaaah, vad jag är taggad på den här otroliga resan.
 
Bloggningen går ju lite sådär som ni märker. Försöker bättra mig men det är vääääldigt svårt. Har så mycket igång nu innan resan och massa saker som ska förberedas. Alla sponsorer är färdiga nu, eller nästan. Skolan sponsrar oss med skolmaterial, men vi har inte fått det än. Fick visumet i måndags iallafall, så då var det avklarat! Sedan har jag köpt lite småsaker som jag ska ha med. Måste ta en spruta till också + dricka ett vaccin två gånger innan också, blööö... Men det är det värt! Just nu är dock den mesta uppmärksamheten på vart vi ska ha vår utställning någonstans. Det är lite svårt att hitta lokaler och så, men det verkar lösa sig! Så ja, ni ser nog att jag har en hel del för mig + skolarbeten som jag måste göra färdigt innan jag åker. 
 
Nu sitter jag hemma väldigt mycket tidigare än jag brukar. Började 8.30 och slutade vid 12 ungefär. Hade en väldigt chill dag men skolfoto (spexade till det med sovmorgontema, jag stod i morgonrock haha) och STUDENTMÖSSPROVNING!!! Så kul verkligen och nu ä mössan beställd, gaaah vad mycket jag har att se fram emot!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: