Ghana imorgon!

 
Nu är det inte långt borta! Imorgon åker jag, och Malva, till Ghana. Väskorna är färdigpackade, kameran är nerpackad och imorgon vid 10 så lyfter planet. Så sjukt att det verkligen händer, lilla jag ska till Ghana. Känns som om det var igår skolan börja och det bara var två månader kvar. Nu sitter jag här och det är mindre än en dag kvar. Resväskorna är packade till max verkligen. Jag har bara fyllt halva ena väskan med mina egna saker, resten är tandborstar och skolmaterial till barnen vi kommer möta. Det kommer bli så himla makalöst häftigt att jag inte finner några ord och jag är så taggad! 
 
Jag kommer inte uppdatera bloggen något medans jag är där. Har ingen aning om vilken tillgång till internet vi kommer ha, och om vi får tillgång så tänker jag inte spendera den tiden till att blogga, hehe. Men vi kommer försöka uppdatera vår Facebooksida så mycket som möjligt och jag kommer med stor sannolikhet lägga upp bilder på Instagram! Så där kan ni få följa vår resa. :)
Instagram: emmajohanssn
Facebook: www.facebook.se/emfotografi
 
Gaaaah, nu är det på riktigt! Imorgon åker vi! 17 dagar i Ghana.

Appletv & Smoothie

 
Nu har jag gosat ner mig i min säng med en hallonsmoothie. Pappa fick en Appletv av min storebror i födelsedagspresent, men eftersom vårt hdmiuttag på tvn är sönder så fick appletvn flytta in till mig istället! Jag klagar inte, hehe. Så himla smidigt verkligen. Skaffade Netlfix i samma veva också, kände att det nästan var ett måste, haha. Så nu ska jag se om jag kan hitta någon bra film!
 
Imorgon är det skola igen, men ingen söndagsångset här inte. Har ju bara en lektion på måndagar, så de är inte allt för jobbiga. Dock har jag alltid körlektion innan, så kan inte njuta av min långa sovmorgon till fullo, men snart så! Kan ju också säga att jag verkligen ser fram emot den här veckan. Åker till Ghana på söndag! Det är så nära nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen, haha. Kommer bli så himla makalöst häftigt.

Lite från det senaste

Pärlat armband till Fuck Cancer på Gymnasiemässan / Slått golfbollar från gräsmattan / IKEA med Malva och köpte 38 ramar och 9 hyllor till ett fotojobb vi håller på med (lyckades ta hem allt på buss + tåg) / massa skolmaterial från skolan till Ghana / Mössprovning / Stått på Gymnasiemässan
 
En liten sammanfattning av det senaste som hänt! Har så fullt upp att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Hinner knappt med mitt liv längre känns det som, hinner inte fota och hinner inte ens träna... Massa plugg som måste bli färdigt innan resan och ett stort fotojobb som måste bli klart. Så det är lite att stå i! Men det ska bli sååå skönt när allt är över och jag sitter på planet mot Ghana. 17 dagar kvar och det är bara sååå sjukt...

Kanelbullensdag

 
Passade de här två idag och vad passade inte bättre än att baka kanelbullar? Glömde dock att ta kort på resultatet, haha.

400 tandborstar

 
Ser ni hur mycket tandborstar?! Allt detta ska vi ha med oss ner till Ghana om 24 dagar. Vi har blivit sponsrade av MySmile med 300 tandborstar och av Folktandvården i Alingsås med 100 tandborstar + tandkräm. Vi fick även med oss en stor tandprotes och en stor tandborste för att visa och lära barnen i Ghana som vi träffar hur man borstar tänderna. Ska bli SÅ kul verkligen! Det är inte lite tandborstar vi kan dela ut heller... Gaaah, vad jag är taggad på den här otroliga resan.
 
Bloggningen går ju lite sådär som ni märker. Försöker bättra mig men det är vääääldigt svårt. Har så mycket igång nu innan resan och massa saker som ska förberedas. Alla sponsorer är färdiga nu, eller nästan. Skolan sponsrar oss med skolmaterial, men vi har inte fått det än. Fick visumet i måndags iallafall, så då var det avklarat! Sedan har jag köpt lite småsaker som jag ska ha med. Måste ta en spruta till också + dricka ett vaccin två gånger innan också, blööö... Men det är det värt! Just nu är dock den mesta uppmärksamheten på vart vi ska ha vår utställning någonstans. Det är lite svårt att hitta lokaler och så, men det verkar lösa sig! Så ja, ni ser nog att jag har en hel del för mig + skolarbeten som jag måste göra färdigt innan jag åker. 
 
Nu sitter jag hemma väldigt mycket tidigare än jag brukar. Började 8.30 och slutade vid 12 ungefär. Hade en väldigt chill dag men skolfoto (spexade till det med sovmorgontema, jag stod i morgonrock haha) och STUDENTMÖSSPROVNING!!! Så kul verkligen och nu ä mössan beställd, gaaah vad mycket jag har att se fram emot!