Ghana - Meet Kate Academy

 
Lite bilder från en privatskola vi var på några gånger i Ghana! De här barnen var nog de allra snällaste och sötaste vi träffade, haha. Går inte att beskriva den kärleken man fick från dem! Meet Kate är iallafall en privatskola, alltså har de här barnen det lite bättre ställt än andra. Men skolan är även ett barnhem för cirka 30 barn som inte har några föräldrar eller inte har några föräldrar som är kapabla att ta hand om dem. Skolan låg kanske 100 meter från där vi bodde, och Kofis mamma och kusin jobbade där!
 
Första gången vi kom dit så överröstes vi med kramar från barnen som kom springandes, så häftigt var det! Och de älskade kameran verkligen, haha. De tyckte dock det var vädlgit kul att göra peacetecknet, haha. Som ni ser så var det också väldigt häftigt med vithud, alla ville känna och röra. De skrattade hur mycket som helst och var jättesöta. Kommer ihåg en lite kille på kanske 3 år som kom fram till mig. Så jag satte mig på huk och han fråga jättegulligt på engelska vad jag hette och berättade vad han och hans tjejkompis hette, dog typ söthetdöden där. Saknar det såååå mycket!

Angelica Bengtsson Fotografi

Så otroligt vackra och fina bilder!!

Förresten, i förra veckan efterlyste jag fotobloggar och där var ngn som tipsade om din blogg så nu är din blogg med i ett inlägg som ett tips :D

Svar: Tack så jättemycket!! :)
Nej var kul!! Därför jag fått kommentarer från ingenstans ;) tusen tack!! Nu blir jag ännu mer peppad på att börja blogga ordentligt igen! :) kram!
Emma Johansson

2015-02-05 @ 19:08:51
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: