Tankar

En arkivbild på mig och Maria bara för att hon är bäst
 
Lite dåligt samvete får jag när ser alla ni som klickar in på min blogg utan att jag uppdaterat, som bara möter samma senaste inlägg om och om igen. Vill verkligen inte att det ska vara så, men jag vet inte riktigt vad som händer. Sommarlovet är redan inne på sin tredje veckan och det känns som om jag inte har gjort någonting. Men egentligen har jag gjort massa saker men bara varit för lat för att orka ta med mig kameran och ta kort. Så tråkigt är det egentligen eftersom jag inte vill ha det så. Vill ju ut och fota men inspirationen ligger på botten! Har en idé på gång med Miranda, men eftersom hon åker till Italien nu den fuskisen så får jag vänta tills hon kommer hem... 
 
Mitt sommarlov hittills har bara gått ut på att träna och vara med kompisar. Är ju praktiskt taget i boxen varenda dag. Idag är första gången den här veckan som jag inte är där och ändå funderar jag på att åka dit, haha. Ett litet träningsfreak har jag nog ändå blivit... Har dock dragit på mig en lite inflammation i axeln så kan inte direkt träna det jag vill, men det går nog snart över! Nästa vecka så börjar även Partillecup som jag ska jobba på, och två veckor senare är det Gothiacup som gäller. De enda sommarjobben jag lyckades få tag på, haha. + Mina Ullevi jobb då som tyvärr inte är så ofta. Men bättre än inget är ju vad man säger! :)
 
Nej, nu ska jag dra mig upp ur soffan, hämta kameran, gå ut, gå några varv runt huset för att se om jag iallafall kan hitta lite inspiration. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: