Partillecup

Lite lagom trött efter en lång vecka med jobb...
 
Hej på er! Sedan i tisdags har jag jobbat på Partillecup och igår var sista dagen. Skulle egentligen inte jobbat igår eftersom jag jobbade på Kviberg i kassan, men de behövde hjälp på Heden också så jag ställde upp där med. Så, ja. Det är vad jag gjort den här veckan! Har både varit jobbigt, stressigt och roligt! Fast roligast har nog varit vid sidan om jobbet då det inte varit något folk, haha. Har lärt känna nya roliga och sköna människor också och träffat sjukt mycket folk.
 
Nu har jag en vecka ledigt innan det är dags för Gothiacup där jag också ska jobba. Så nu ska jag dra mig ut i solen och ner på bryggan. Klagar inte! :)

Lina

Kan du inte förklara hur du har gjort så att du har en egen header-bild längst upp när man läser din blogg via mobilen (mobilversionen). Vad jag har sätt så kan bara välja bland färdiga eller ingen alls. Skulle vara väldigt tacksam för svar :)
Kram!

Svar: För mig så stod det när man tryckte på headerbild>egna bilder>ladda upp egen bild,så det ska nog gå för dig också för jag har inget sånt där blogg.se pro osv! :)
Kram!
Emma Johansson

2014-07-06 @ 13:05:44
URL: http://daysbylina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: