Julklapp från Ghana

 
God jul på er! Som ni har märkt så står det ju vädligt tomt här inne på bloggen. Har hamnat i en liten svacka sedan jag kom hem från Ghana då det var en hel del skolarbeten som skulle tas igen, mycket som försegick i hjärnan och bara allmänt depp och trött. Har inte rört kameran på hela julen faktiskt! Lite tråkigt, men samtidigt skönt att inte ha någon press på sig att få bra bilder, alltid vara bakom kameran osv. Så sedan dess har det ju hänt lite saker som ni inte vet om! Har bland annat lagt handbollsskorna på hyllan. Vet dock inte om de kommer ligga där för alltid. Men jag har iallafall tagit en liten paus från det och börjat dra igång med crossfiten istället. Har varit mycket tankar om det, om jag verkligen vill sluta eller inte, men jag känner att det är bättre för mig så här, och jag mår bättre. Visst, det känns väldigt tråkigt men samtidigt väldigt skönt. Men vem vet, jag kanske verkligen inte kan hålla mig borta från handbollsplanen. :)
 
Igår blev jag annars vädligt glad eftersom det kom en julklapp på posten från Ghana! Jag och Malva fick varsinn fotbollströja med våra egna namn på från Kofi, och jag blev sååå glad verkligen! Helt klart den bästa julklappen i år. Blev lite glad då så gick ut och tog lite kort som ni ser! Lägg märke till snön som började falla igårkväll! Helt vitt ute. :)
 
Nu har jag iallafall bestämt mig för att verkligen försöka ta tag i det här med fotograferandet och bloggandet igen! Ska försöka så gott det går. Gissar på att jag drar igång ordentligt efter nyår! Kan ju säga att jag verkligen ser fram emot 2015 och det gör nog alla 96or så tar studenten i sommar! Alla fester, balen, studenten, kompisar, vår Ghanautställning, sommaren och vuxenlivet drar igång på riktigt. Tänk att det bara är en enda termin kvar av alla dessa år i skolan. Gaaah, vad jag är taggad. Kommer ju verkligen bli så mycket roligare att blogga och fotografera känner jag, så hoppas verkligen det blir ett så bra år som jag vill! 
 
Nu vet ni hur allt ligger till! God jul och gott nytt år kära ni!♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: